The morning after the night before

Het huis is zo goed als ingericht, de apparatuur werkt, alle aansluitingen met de buitenwereld zijn opgeleverd en het huis is gister op gepaste wijze ingewijd. Tenminste, dat denk ik. Want toen ik vanochtend door mijn huis kroop plakte alles, vond ik verpakkingen van snoep, wijn, bier chips en bubeltjesdrank en vergeten pakjes sigaretten (Goldprince, nooit van gehoord) en vond ik op het balkon vijf lege bierkratten. Natuurlijk kwam Twister gister ook nog even uit de kast om de inwijding compleet te maken. Na eerder deze week nog overtuigend een potje te hebben gewonnen* moest ik het nu toch afleggen tegen de twee tegenstandsters.

Gelukkig was ik vanacht zo slim geweest om NAT-ali even aan het werk te zetten, waardoor ik nu wel van schoon servies kan ontbijten. Straks zelf even een dweil door het huis halen (dat kan ze niet) want het ruikt hier naar een kroeg.

De inwijding was het einde van het begin. Een begin in een nieuw huis. En daar hebben jullie via mijn weblog van mee kunnen genieten. Nu wordt het voor mij dus tijd om te gaan stoppen met loggen. Natuurlijk kun je in de archieven nog steeds lezen wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen tijd, maar nu is de koek op. Er is de komende tijd niets zinnigs om met jullie te delen via dit kanaal en ik wil geen weblog hebben om het loggen. Maar bij de volgende grote gebeurtenis zal ik jullie via deze weg natuurlijk weer op de hoogte houden!

Iedereen die mij in materiële of immateriële zin heeft bijgestaan wil ik via deze weg nog onwijs bedanken. Ik had jullie hulp hard nodig en ben daarom erg blij dat jullie mij konden helpen met klussen, huishoudelijke apparaten, schrobben, verhuizen, adviezen en ga zo maar door. Ik waardeer het zeer. Een toast op jullie allen!
_________________
*Update: Was ik ff vergeten: ik heb het potje erna verloren. Dus uiteindelijk was het gelijk spel.

2 gedachtes over “The morning after the night before

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s