De papiermolen

Aan het begin van alle verhuisperikelen was ik bang dat de nuon hier en daar een steekje zou laten vallen in de administratieve molen. Maar ik heb gas en electriciteit tot mijn beschikking, dus tot nu toe gaat alles goed. Nu nog even afwachten of de eerste afrekening een beetje realistisch is en dan praten we verder.

Waar het minder goed mee gaat is mijn internet. In augustus had ik Versatel gemeld dat ik op 10 oktober zou verhuizen, waarop zij mij mailden dat ik omstreeks die datum kon gaan internetten in mijn nieuwe huis. Nou, niet dus. Enig mailwerk leverde op dat Versatel in de veronderstelling was dat er nog een andere ADSL-lijn naar mijn contact liep. Ja, in augustus wel ja! Waarom ze dat in even in oktober hebben gechecked is mij een raadsel. En waarom zij mij niet op de hoogte hebben gesteld van dit gegeven eveneens.

De aanvraag is nu door de helpdeskmedewerker opnieuw ingediend met daarbij de vermelding dat het nog wel twee weken kon gaan duren. Lekker dan. Voor een echter internetjunk als ikzelf is het erg vervelend om thuis van de buitenwereld verstoken te zijn. Ik krijg zo’n leeg gevoel als ik niets kan downloaden…

Het lijkt erop dat je dus niet al te vroeg aan instanties door moet geven dat je gaat verhuizen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s