Free at last!

Hehe, eindelijk de oude woning opgeleverd. Gisteravond ben ik met Carla en Hans nog druk bezig geweest om het laminaat en wat andere rotzooi naar beneden te brengen. Onder initiatief van Carla is er zelfs nog een doek met schoonmaakspul door het huis gegaan!

Maar zoals dat gaat vinden de vrienden van Wherestad natuurlijk altijd wel zaken die nog beter opgeknapt hadden kunnen worden. Zelfs zaken die er al waren toen ik de woning betrok. Zoals de plakresten op de plinten. Ik had mij er nooit aan gestoord, maar de eindinspectrice dus wel. Dat had ik dus destijds moeten melden… Naja, ik zie de rekening wel tegemoet. Gelukkig kosten monteurs van Wherestad slechts 30 euro per uur. Je gaat je afvragen waar ze van leven, maargoed.

Ik ben wel blij dat het nu allemaal achter de rug is, want ik was het klussen in het oude huis helemaal zat. En zonder de hulp van alle vrienden en vriendinnen en familie had ik het ook nooit voor elkaar gekregen. Een beetje jammer van de enkele tegenslag die ik had, maar nu kan ik mij vol gaan concentreren op mijn nieuwe woning. Komend weekend en de week die daarop volgt ga ik alle dozen uitpakken en de inhoud daarvan een plekje geven. En als ook Versatel nog een beetje meewerkt heb ik misschien binnenkort ook eindelijk internet thuis, zodat ik wat foto’s van mijn ingerichte huis op het net kan zetten…

Wordt dus vervolgd (na het weekend).

2 gedachtes over “Free at last!

  1. Ik heb vanaf mijn werk geen mogelijkheid om de foto’s ergens op mijn servertje te zetten en thuis heb ik nog geen internerd (zie andere log). Dus ik moet nog even kijken hoe ik dat ga regelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s