De allerlaatste loodjes…

Pff, ben al bijna weer aan vakantie toe. Gister heb ik goed werk verricht in mijn oude huis. Na twee uur schrapen was ook de laatste muur ontdaan van het behang. Eerder hadden Carla en ik de rest van het huis al gedaan. Ook de rode muur in de keuken heb ik met een dikke blokkwast in no-time leliewit weten te maken. Nou, ongeveer leliewit omdat het natuurlijk wel met de franse slag is gedaan. Ik had nog wat over van mijn nieuwe woning. Vervolgens ben ik wat rotzooitjes op gaan ruimen die nog in huis lagen. Al met al heb ik de afgelopen dagen zeker 8 vuilniszakken met troep en behang weggebracht. Ook had ik de auto nog even volgeladen met spullen die ik toch maar niet weg ging gooien (al met al toch ook weer een hele kofferbak vol).

Toen was het tijd om aan het laminaat te beginnen. Er zat bij de drempel al een plank los, dus een beginnetje was snel gemaakt. Daarna was het eingelijk allemaal peanuts. Waren mijn zwager en ikzelf drie jaar geleden nog een heel weekend bezig met het leggen van het spul, nu was het er super snel uit. Het ligt nu keurig opgestapeld in de voormalig slaapkamer. Die gaan we vanavond naar beneden gooien transporteren. En natuurlijk geldt: met hoe meer mensen je bent, des te sneller is het gedaan. Dus voel je aangesproken en welkom om een plankje naar beneden te brengen

Morgen de eindinspectie en dan ik al het afbreek-leed geleden. Het is inderdaad een beetje lijden. Het laminaat is nog helemaal prima en gaat dus in goede staat de vuilcontainer in. Ik vind het nog steeds heel erg zonde… Maarja, het is nu even niet anders. Komend weekend ga ik nog de laatste twee kastjes in elkaar schroeven en alles inruimen. Met een beetje mazzel zit ik er in de loop van volgende week weer warmpjes en opgeruimd bij in mijn nieuwe huisje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s