De vorderingen

Eindelijk even bij internet in de buurt… Thuis werkt het helaas nog niet. Sommige dingen gaan goed. De verhuizing verliep soepel, doordat vele vrienden en vriendinnen hun handen uit de mouwen hadden gestoken om mijn zooi over te brengen naar het nieuwe huis. En voor zover bekend is alles daar heelhuids aangekomen. Ook lijken alle huishoudelijke apparaten goed te werken.

Maar er zijn ook zaken die wat minder goed lopen. Mijn ketel moet nodig bijgevuld worden, dus zit ik in het nieuwe huis even zonder warm water. Waarschijnlijk tot vrijdag

Ook heeft de mevrouw die het laminaat zou komen halen gister haar auto in de prak gereden, waardoor haar komst uiterst onzeker is. Ik moet nu dus maar afwachten of ik al het laminaat er op tijd uit kan krijgen.

Kortom, een verhuistraject met pieken en dalen…

4 gedachtes over “De vorderingen

  1. Voor wie het leest en zich geroepen voelt: hij kan je hulp goed gebruiken. Zijn moeder is hier helaas niet toe in staat, tenzij Robin haar na volgende week 6 weken in huis wil hebben vanwege opgelopen lichamelijke (gebroken) gebreken. Hij heeft nog 1 dag (eigenlijk 1 avond) om alles te klaren.

  2. @ Jeroen. Ehm…nou, er zitten meerdere kraantjes en ik weet niet precies hoe het allemaal werkt dus. Gelukkig kon ik in mijn oude huis nog ff douchen. Morgen ga ik er maar eens goed voor zitten. Wil toch wel graag warm water!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s