Nu is de vakantie écht voorbij

De wasmachine draait op volle toeren, de kamer ligt bezaaid met spullen uit Indonesië, een flinke stapel post wacht om doorgelezen te worden en de eerste foto’s zijn binnen. Een typisch ik-was-op-vakantie-en-ben-nu-weer-thuis-tafreel. Gister weer feestelijk herenigd met familie en vrienden die ik in de afgelopen weken zo had gemist. Nu wordt het voor mij weer thuis om de troep op te ruimen en mij klaar te gaan maken voor de aanstaande werkweek.

Maar dat doe ik natuurlijk niet zonder jullie wat foto’s te laten zien. Mijn fototoestel is analoog, dus die kan ik even niet op het internet zetten. Maar met mijn mobiel heb ik ook wat plaatjes geschoten. Een selectie van die 118 foto’s heb ik op het net gezet. Aan de titel van de foto zou je ongeveer moeten kunnen zien wat het betreft. Dus klik –>hier<– om de foto’s te bekijken.

En nogmaals, ik heb met veel plezier gelogd en ben erg blij met de positieve reacties die ik de afgelopen dagen heb ontvangen. Ik hoop dat jullie mijn belevenissen met plezier hebben gevolgd. Ondanks de lange verhalen heb ik nog maar de helft van alle belevenissen en gedachten opgeschreven. De rest zal er tijdens borrelpraat of andere momenten wel uit komen.

Goed, ik ga weer verder met het herstellen van de orde in mijn huis en misschien ga ik zelfs nog even mijn achterband plakken. Anders moet ik morgen lopen naar Archie. En daar heb ik niet zo’n zin an! En vanaf half september kun je op deze plek mijn verhuisbelevenissen volgen! Lees hoe ik op mijn duim (van 1 van mijn 2 linker handen) timmer, dat de Nuon voorbeeldige service verleent en bekijk de foto’s van de vorderingen in mijn nieuw huisje. Tot dan? (zie ook de Poll in de linker kantlijn)

__________________________________________________
Ps. de foto ‘Globetrotter in aktie’ is genomen door mn pa.

2 gedachtes over “Nu is de vakantie écht voorbij

  1. Nou jongen, welkom thuis! Voor de 2e X maar goed. Kan niet wachten om alle belevenissen te vertellen – oh, horen, te horen!
    En nu niet instorten op je werk en alleen maar aan de reis terugdenken, anders gaat Archie Medievel on your Hiny en ben je zo zonder werk en zonder kans op een volgende trip. – M.a.w. keer rustig terug in de wereld die Westen heet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s