Once you shop, you can’t stop

Pffff, heb helemaal moeie benen van het lopen langs alle winkels. Maar ze hebben hier ook zoveel leuke dingen! En bij alles denk ik ‘hm, wel erg leuk. Jammer om te moeten laten liggen!’. En erg duur is het ook niet. Maarja, ik heb een bagagelimiet van 20kg waar ik mij aan moet houden. Dus geen extra paar schoenen, nog een extra shirtje of extra broek. Helaas helaas. Het is moeilijk om te laten liggen, maar nog vervelender om straks bij te moeten betalen op het vliegveld. En natuurlijk is het ook zo dat een heleboel niet al te dure dingen samen toch weer een aardige som geld vormen.

Straks nog even de laatste snoepjes en water halen voor de reis van morgen en dan kan ik beginnen om alles in mijn tas te proppen. Vier uur ’s nachts CET (jullie tijd dus) ga ik weg en kom hopelijk de volgende ochtend om 9 uur thuis. Precies op tijd om lekker even de stad in te gaan

Nee hoor, shoppen heb ik voorlopig even genoeg gedaan. Net als saté eten, vliegen, om 6 uur opstaan en koud douchen. Nou ja, koud. ’s Middags wordt het water vanzelf lauw doordat de zon al de hele dag op de waterleidingen heeft gestaan. Het ruikt wel een beetje funky, maar met de zeep uit het dure hotel van Flores merk je daar niets van!!!

Morgenavond komt er misschien nog een log vanuit Maleisië als de internetzuil vrij is. En anders wordt het zaterdag. Bewaar nog even wat van dat mooie weer voor mij, ik kom eraan!!! En zet alvast een biertje koud, dan kan ik daar meteen ’s avonds van genieten.

2 gedachtes over “Once you shop, you can’t stop

  1. Als het meezit heb je hier nog een beetje mooi weer als je terugkomt en anders gewoon onweer. Voel je je gelijk weer een beetje thuis. 🙂

  2. Robin, je snapt het niet. Ok het is wat oncomfortabel maar alles wat boven je 20kg uitkomt moet je aantrekken des te meer kun je meenemen… NOOIT WAT LATEN LIGGEN, KRIJG JE SPIJT VAN!!!! Trust me, I know what I’m saying.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s