Sanur. Wat te doen hier?

Ja, daar ben ik dan na een rit van drie uurtjes dwars over Bali. Sanur is een soort van badplaats waar verder niet veel te doen is geloof ik. Vier jaar geleden was ik hier ook al en wist ik ook niet zo goed wat te doen. Maar nu ben ik er zodat ik morgen een ticket naar Surabaya kan regelen en omdat ik hier dichtbij het vliegveld zit. Chandidassa was toch net iets te ver om op tijd op het vliegveld te kunnen zijn.

De rit hierheen was erg leuk. Toen ik de bus ging boeken zei iemand dat hij mij met zijn auto veel sneller kon brengen dan de bus. Maar ik heb veel tijd en niet zoveel geld meer, dus koos ik maar voor de bus. De machtige vulkaan Gunung Agung was vandaag vrij van wolken dus goed te zien. Ook ben ik nog even in het kunstenaarsdorp Ubud geweest. Altijd toch weer leuk om te zien hoe de handycraft industrie daar bloeit.

Ik zit nu in Coca’s homestay voor 4 1/2 euro per nacht, inclusief ontbijt. Vier jaar geleden zat ik in de zelfde tent en gelukkig is het er nog steeds erg gezellig. Vandaag kan ik dus niets anders doen dan het strand even opzoeken en ondertussen verkopers van allerhande rotzooi ontwijken of beleefd afwijzen. Ook ga ik nog even opzoek naar de achterafmarkt waar ik de vorige keer zo heerlijk heb gegeten.

2 gedachtes over “Sanur. Wat te doen hier?

  1. He Rob, nu je toch al een beetje aan de terugtocht gaat denken enven een waarschuwing: Malaysia airways heeft last van overboekte vluchten. dat hoorde ik net van iemand die momenteel gestrand is in Kuala Lumpur. Als je het nog niet gedaan hebt moet je de terugvlucht zsm herbevestigen, het liefst nog op Bali. Vraag of je on-line kunt inchecken. Zo niet, vraag dan aan Garuda of je in Jakarta al een boarding pass kunt krijgen voor MAS.
    En verder gewoon relaxed blijven, natuurlijk.

  2. Ow, okay. Heb toevallig net het telefoonnummer van MAS Bali gekregen, dus ik zal ze vandaag meteen even bellen! Anders gaat mijn vakantie ongewild wat langer duren…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s